Sitenin kendi ftp sine doğrudan yüklendiği zaman,windows media playerın varsa ayrıcatek tıklamayla birlikte anında dinleyebilirsin.Fakat hem bu bandwitdh i hem de alandan büyük bir kısım götürebileceği gibi bağlantı zayıfsa siteninde(forum da dahil) yavaşlamasına neden olacaktır.Ama her bir müzik flash ortamında küçük media player şekillerine getirilip,her hangi bir swf kabul eden resim upload sitelerine(
http://www.imageshack.us/) yüklendiğinde ve elde edilen linklerinde web sitede veya forumda yayınlandığında her hangi bir zayıflamaya yada zarara sebep olmayacağını belirtmek isterim.Hem boyutu küçük olur hemde bir arayüz aracılığı ile sesi kısabilir,müziği durdurabilir,başa alabilirsiniz...Alternatifleri çok fazla.Yalnız tek zorluğu İLK BAŞTA bu müzikleri tek tek swf şekline getirmek.Tahminimce her bir müziği flash haline getirmek 5-6 dk yı alır.Bu sitenin tasarımıyla uğraşan(forum demiyorum.forum hazır smf -php tabanlı-)arkadaşın eğer böyle bir şeye olumlu bakarsa ilgilenmek isteyeceğinden eminim.Ali abi belki hatırlar bir zmanlar fan sitesini kurduğumda böyle bir uygulama yapmıştım.çikolata kız için.30 sn hazır olup çalıma hazır hale geliyordu.Fakat o zamanlarda yaşadığım bir kaç kişisel sorun yüzünden elimi çekmek zorunda kalmıştım.bunun için özür dilerim...Ayrıca unutmadan;eğer yapacak bir arkadaş varsa ara yüz e şarkı sözlerini de eklesin zevkli bir şey olsun