Beyaz Zenciler

Bana mı sordun? Sen üzülme. Koca şehri bile boğazıma ip geçiripte bekledim. Düş önüme. Yıllarca kin diye, baktıkça büyüyen şeylerden besledim. / dayanamıyorum

Ynt: Beyaz Zenciler

Mesajgönderen ordinary_barbarians tarih Çrş Nis 11, 2007 1:15 pm

Ingvar Ambjörnsen lisede tanıştım bu adamla, uzun süre \"beyaz zenciler\" \"tavandaki kukla\" \"insan postuna bürünmüş köpek\" kitapları dışındaki kitapları çevrilmedi >:(fakat son 2 yıldan beri can yayınlarından bi çok kitabı çıktı çogu polisiye tarzında,bunlar \"Mavi Kurtlar Pelle İle Prof\" \"Oslo İstasyonunda Ölüm\" \"Zehirli Yalanlar Pelle İle Prof\" \"Devlerin Düşüşü Pelle ile Prof 1. Kitap\" \"Satılık Gerçek\" ve adını hatırlamadıgım bi kaç kitap daha....fakat beyaz zenciler gibi bi kitaptan sonra hayal kırıklıgına ugrayabilirsiniz demedi demeyin...ayrıca bi kitabı sinemaya uyarlanmıştı sanırım adını unuttum ??? neyse bilen bilir zaten.... ::)
ordinary_barbarians
sümüklü

Ynt: Beyaz Zenciler

Mesajgönderen buttercup tarih Çrş Nis 11, 2007 9:01 pm

ordinary_barbarians yazdı:Ingvar Ambjörnsen lisede tanıştım bu adamla, uzun süre "beyaz zenciler" "tavandaki kukla" "insan postuna bürünmüş köpek" kitapları dışındaki kitapları çevrilmedi >:(fakat son 2 yıldan beri can yayınlarından bi çok kitabı çıktı çogu polisiye tarzında,bunlar "Mavi Kurtlar Pelle İle Prof" "Oslo İstasyonunda Ölüm" "Zehirli Yalanlar Pelle İle Prof" "Devlerin Düşüşü Pelle ile Prof 1. Kitap" "Satılık Gerçek" ve adını hatırlamadıgım bi kaç kitap daha....fakat beyaz zenciler gibi bi kitaptan sonra hayal kırıklıgına ugrayabilirsiniz demedi demeyin...ayrıca bi kitabı sinemaya uyarlanmıştı sanırım adını unuttum ??? neyse bilen bilir zaten.... ::)

sinemaya uyarlanan kitabinin adı "elling"di. kjell bjarne ve elling adlı iki asosyal insanın, hastanenin izole ortamından cıkıp toplum yasamina uyum saglama süreclerini anlatiyodu konu olarak. afm\'nin if-istanbul bagimsiz film festivalinde izlemistim. cok seker bi filmdi. ve hic ambjörnsen\'in genel tarzıyla örtüsen bi hikaye diildi aslinda.
buttercup
lalaç

Re: Ynt: Beyaz Zenciler

Mesajgönderen senisectimpikachu! tarih Prş Eyl 27, 2007 8:56 pm

oblivion yazdı:insan postuna bürünmüş köpek daha da aşmış daha da güzel

kesinlikle katılıyorum hatta katılmakla kalmıyıp bence ingvar amcanın en iyi kitabı..
''köpek efendi istemezdi,efendi onun dünyasını yıkmasaydı..'' ;)
Kullanıcı avatarı
senisectimpikachu!
sümüklü

Re: Beyaz Zenciler

Mesajgönderen Veled-i Punk tarih Cmt Eki 27, 2007 7:59 pm

ezmecan verdiydi vakti zamanında...
beeendim bol miktarda..
ingvar ambjornsen kitabın türkçeye tercümesi için iki tane pipo almış sadece ::) ::) ::)
Abin Oda Servisi Yauuu
Kullanıcı avatarı
Veled-i Punk
sümüklü

Re: Beyaz Zenciler

Mesajgönderen @<<çılgınım_18m tarih Pzt Mar 24, 2008 7:34 am

charly denen adama çok güldürmüştü beni.
çok eylenceli bir kitap. sadece bu fazlası değil

insan postuna bürünmüş köpek daha iyi bencede.
@<<çılgınım_18m
sümüklü

Önceki

Dön Edebiyat & Altkültür

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir