Üyelerin yaptığı çılgınlıklar

Mesajgönderen a7x tarih Cmt May 05, 2007 6:19 pm

bizde eski dersaneden arkadaşlarla buluşcaktık 5-6 aydır görüşmüoduk btn günelenelm dedik sabah 6da buluştuk karga bokunu yemeden sona saat 12de sıkıldım sattm onlar ehueheuhe :lol:
sen ve ben olamayız beraber zaten param yokki alamam sana patates cipsi
a7x
aga

Mesajgönderen mode_sk8 tarih Cum Eyl 14, 2007 8:02 pm

Sprey alıp duvarlara anarşist yazılar yazdık zu ha ha ha...
Resim Resim Resim Resim SkAtE Or DiE
Kullanıcı avatarı
mode_sk8
yarbaÅŸ

Re: Üyelerin yaptığı çılgınlıklar

Mesajgönderen soner78 tarih Pzr Eki 28, 2007 8:46 am

yaptığım en büyük çılgınlık bu başlığa yazı yazmaktır heralde...
soner78
sümüklü

Mesajgönderen c.p._gözde tarih Pzr Eki 28, 2007 3:02 pm

toplam 5 kişi gidip sayın hükümetimizin eşsiz insanlarının o süper suratlarını bok ettik sonra bunları her yere astık asarkende bir dönerci elinde döner bıçağıyla bizi kovalamıştı :lol: recainin surat süperdi ama :lol:
c.p._gözde
sümüklü

Mesajgönderen mode_sk8 tarih Pzr Eki 28, 2007 5:26 pm

c.p._gözde yazdı:toplam 5 kişi gidip sayın hükümetimizin eşsiz insanlarının o süper suratlarını bok ettik sonra bunları her yere astık asarkende bir dönerci elinde döner bıçağıyla bizi kovalamıştı :lol: recainin surat süperdi ama :lol:

harbiden çok güzel fikir bende deniycem.. :D
Resim Resim Resim Resim SkAtE Or DiE
Kullanıcı avatarı
mode_sk8
yarbaÅŸ

Mesajgönderen PINK_PUNK tarih Prş Kas 08, 2007 1:53 pm

7. sınıfta ilk kez biriyle cıkmıstım annem saclarımı kısacık kesmisti yasaklıodu erkeklerle cıkmamı ben de bi rock grubu kurup 8. sınıfın erkeklerinin hepsiyle cıkmıstım :D anneme inat! gecenlerde erkek arkadasımı aynı gece alısveris yaparken makarnaları migrosun icinde her yere dokucek ve migrostan cıktıktan sonra arka arkaya 2 arabaya carpıcak kadar sinirlendirmistim. :D
PINK_PUNK
sümüklü

Mesajgönderen PINK_PUNK tarih Prş Kas 08, 2007 1:59 pm

ayrıca yine aynı erkek arkadasım ve abimle konserdeyken on tarafta bodyguard ın durduu yerde sallanan bir bariyer tarzında bi sey vardı seyirciler sahneye atlamasın die onu sallamıstım uyarmıslardı ama dinlemedim ve herif arkamdan kosmaya basladı ben de iceri doru kactım bi yandan cantamdan baska bi ustumu cıkarıp giydim beni tanımasın die sonra one dondum ne abim vardı ne de erkek arkadasım ben de ordan bi hatun gordum dilinde piercing i vardı benim gibi opusmeye basladık sonra kız tuvalete gitti erkek arkadasım geldi beni buldu ama yuzumun her tarafı kırmızı ruj olmus solemek zorunda kaldım ve sinirden delirdi ama hala cıkıoruz ... :D
PINK_PUNK
sümüklü

Mesajgönderen JeRfi tarih Cum Kas 09, 2007 12:53 am

lezbiyenler candir saygim vardir
Resim
JeRfi
modrüktör

Mesajgönderen nikneym tarih Çrş Kas 14, 2007 9:26 pm

bence direk itiraf.com dan yürüttün bunu
Kullanıcı avatarı
nikneym
lalaç

Mesajgönderen JeRfi tarih Prş Kas 15, 2007 12:15 am

bence biraz sallamis gibi zaten ama olsun en azindan hayal gucu varmis az cok ayrica "cikmak" lafida ne mal bi laftir oldum olasi kilimdir o lafada
Resim
JeRfi
modrüktör

Mesajgönderen paradox tarih Pzr Kas 18, 2007 9:43 pm

bende sınıfın ortasında hocann pantalonunu indrdm sonra disipline gittim 3 gün uzaklaştırma aldm sonra aynı hocadan hırs almak içn arkasına kocamn 'fuck me' yazsını yapştrdm farkedil ama rezil olması önmli.. :wink:
paradox
sümüklü

Mesajgönderen pokisilik tarih Cmt Tem 19, 2008 10:33 pm

beylikdüzünde oturuyorum orda megakent yokusu denen bi yokuş var baya dik ve uzun bir yokuş ordan asağıya market arabası calıp bındık iki kişi ve asağıya kaydık baya bi kaydık en son yolun karsısındaki calılıklara girdik:D:D:D:D süper bi gundu sora burda beylikdüzü karakolu var gecen sene oranın yanındaki binanın catısına cıkıp torpil atmıstık jandarmanın bahcesıne ogun baya gulmustuk tabi sonra göt korkusundan 1 hafta dısarı cıkamadık bizi bulursalar diye:D:D:D oda baya iyiydi
pokisilik
sümüklü

Mesajgönderen emrecalak tarih Prş Tem 24, 2008 1:37 pm

ya çok dürüst olucam ama sölicem. ayakta sıçmayı denemiştim:) zor oluo ...bide küçükken komşu kızını çok taciz ediodum :) kız şmdi hatrlıosa herhalde kahrından ölüodur nasl kullandırdım kendimi diye:) bide youtube jackass youngs yazarsanız 2 çock çıkcak karşınına sandalye felan o videoyu biz çektik dershane konferans salonuydu
emrecalak
sümüklü

Mesajgönderen ilayda tarih Pzt Ağu 11, 2008 9:33 pm

haa bide yılmaz morqül konserine gttm we yılmaz morqülle resim çekildim dkgsjdkgj xD xD xD xD
ilayda
sümüklü

Mesajgönderen ilayda tarih Cum Ağu 15, 2008 10:33 am

yarık karımla cok içince öpüşmustum dudaklarımın kadını zueeee muhahahah xD xD sevyy öküzüm bnm (k)
ilayda
sümüklü

ÖncekiSonraki

Dön Üyeler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir