Filmekimi

Bana mı sordun? Sen üzülme. Koca şehri bile boğazıma ip geçiripte bekledim. Düş önüme. Yıllarca kin diye, baktıkça büyüyen şeylerden besledim. / dayanamıyorum

Filmekimi

Mesajgönderen oblivion tarih Sal Eki 10, 2006 2:17 pm

normalde üşenirdim bunu yazmaya ama hafta arası biletleri çok ucuz olduğu için reklamını yapıcam 13-19 ekim tarihleri arasında yapılan \"filmekimi\"nde hafta içi;11.00-13.30-16.00 seansları 2.50 ytl diğer zamanlarda tam 12 ytl öğrenci 7.50 ytl galalar da (21.30 da yapılıyo bu gala olayı) 15 ytl biletler biletixten ya da emek sinemasından alınıyo baya güzel filmler var dikkat derim ben ayrıntılı bilgi için bakınız http://www.iksv.org
Kullanıcı avatarı
oblivion
grup elemanı

Ynt: Filmekimi

Mesajgönderen cubuk makarna tarih Sal Eki 24, 2006 10:19 am

2.5 ytl olan 5 filme gittim =)

gerçekten kaçırılmaması gereken bi olaydı
Resim

cemiyetfan forever =)
cubuk makarna
lalaç

Mesajgönderen buttercup tarih Sal Eki 24, 2006 5:56 pm

festivalin bombalari:
uzakdogu filmlerine duydugum onyargiyi paramparca eden park chan wook\'tan sonra ikinci yonetmen olan guney kore\'li kim ki-duk\'un
\"zaman\" adli filmi ve abd yapimi \"thank you for smoking\" di.
buyuk umutlarla gittigim \"fast food nation\" konusunda ise kesinlikle fos cikan bi film olmakla birlikte, richard linklater\'i kotulemeye gonlum razi olmadigindan, \"o kadar kotu diil canim,izlenir yani\" fln gibi havada kalan muglak laflar sarf etmek istiyorum.
israil yapimi \"free zone\" ve romanya yapimi \"bukres\'in dogusu\" ise butun seanslarinda salonun full cekmesini biletlerin ucuzluguna (sudan ucuzluguna) bagladigim filmler.
fakat bu \"free zone\" denen filmin soundtracki olan bir sarki (ki filmde natalie portman\'in hungur hungur aglayarak arabanin camindan tel-aviv sokaklarina son bi bakis firlatmasina arka plan teskil etmektedir) ibranice bi halk turkusu olmasina ragmen garip bi sekilde herkesi kendine hasta etmistir.
buttercup
lalaç

Mesajgönderen brainsick tarih Çrş Eki 25, 2006 6:38 pm

bilet bulaamdım gidemedim.içimde patladı :(
Resim
brainsick
lalaç

Mesajgönderen oblivion tarih Çrş Eki 25, 2006 10:05 pm

festivalin bombası a scanner darkly\'di kısm hehheeeee ama keanu reeves hakkatten kötüydü be bu sefer ossun winona rider vardı :D
Kullanıcı avatarı
oblivion
grup elemanı

Mesajgönderen cubuk makarna tarih Çrş Eki 25, 2006 10:09 pm

oblivion yazdı:festivalin bombası a scanner darkly\'di kısm hehheeeee ama keanu reeves hakkatten kötüydü be bu sefer ossun winona rider vardı :D

onu bende izledim ayrıca da winona hastasıyım...arıza kadın gerçek hayatta tam benim tarzım ;D
Resim

cemiyetfan forever =)
cubuk makarna
lalaç

Mesajgönderen buttercup tarih Cum Eki 27, 2006 11:25 am

oblivion yazdı:festivalin bombası a scanner darkly\'di kısm hehheeeee ama keanu reeves hakkatten kötüydü be bu sefer ossun winona rider vardı  :D

sizin gibiler daha ilk gunden hayvan gibi saldirip butun biletleri bitirmeseydi biz de gorebilcektik scanner darkly yi micocum. ayrica keanu reeves zaten her daim orangutan tarzi oyunculuuyla beynimde yer ettiginden hic sasirmadim.
En son buttercup tarafından Cum Eki 27, 2006 11:30 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
buttercup
lalaç

Mesajgönderen oblivion tarih Cum Eki 27, 2006 11:46 am

saldırırım tabe lem ben saldırmiim de kim saldırsın philiph k. dick her daim hastasıyım bu arada konser cdsini getir uleeem ::)
Kullanıcı avatarı
oblivion
grup elemanı

Mesajgönderen buttercup tarih Cum Eki 27, 2006 9:10 pm

elbet vizyona da duser :- konser cd\'sini getircem ama sora hayalkirikliina ugrayip bu ne bole 3 saniyelik sey fln deme. 4 tane minicik bolum var konserden 30\'ar saniyelik fln. bi de zaten bi tanesini tolgaya yollamistm onceden hatta galiba youtube\'e koymusunuz . neyse getirrim ben yine . bosluklara powerpuff girls doldurcammm oleyy =p
buttercup
lalaç

Mesajgönderen oblivion tarih Cum Eki 27, 2006 11:35 pm

o zaman getirme gerek yok :\'( ama bi ara elimi öpmeye gelirsen bayram harçlıı veririm ciklet neyin alırsın kendine
Kullanıcı avatarı
oblivion
grup elemanı

Mesajgönderen buttercup tarih Cmt Eki 28, 2006 2:58 pm

bayram gecti ama \"olsun ben bok gibi para kazaniorum sapikcasina zenginim paralarimi sacmak istiorum\" diosan gelirim alirim harcliimi hic acimam :P
buttercup
lalaç

Re: Filmekimi

Mesajgönderen nikneym tarih Sal Eyl 25, 2007 10:03 pm

Filmekimi bu sene de cok guzel.istanbulda olup da gidebilecek olanları kıskanıyorum cok
Kullanıcı avatarı
nikneym
lalaç

Dön Edebiyat & Altkültür

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir