AlcoholicA yazdı:ölmeden önce izlenilmesi gereken 100 filmden biri...
buttercup yazdı:AlcoholicA yazdı:ölmeden önce izlenilmesi gereken 100 filmden biri...
bu derece abartilasi bi film olmasa da hic fena sayilmaz. fakat bikac mantik hatasi baya goze batiyo.
mesela hapishane sahnesinde adam hücre arkadasini stigmata olayina inandirmak icin ilkokul yillarina geri dönüp ellerini orta yerinden deldigi zaman, ellerini delip direk hapishanede gecen zaman dilimine gecis yapiyo. böle bi sey olmamasi gerek. cünkü ondan önceki geri dönüslerde paralel boyuta gecip orda kaliyodu. yani geri döndügü o cocukluk an\'inda yaptigi degisiklikten sonra,o degisiklige bagli olarak bambaska bi olay örgüsü gelisiyodu. tekrar hapishanedeki an\'a geri dönemez adam.
buttercup yazdı:AlcoholicA yazdı:ölmeden önce izlenilmesi gereken 100 filmden biri...
bu derece abartilasi bi film olmasa da hic fena sayilmaz. fakat bikac mantik hatasi baya goze batiyo.
mesela hapishane sahnesinde adam hücre arkadasini stigmata olayina inandirmak icin ilkokul yillarina geri dönüp ellerini orta yerinden deldigi zaman, ellerini delip direk hapishanede gecen zaman dilimine gecis yapiyo. böle bi sey olmamasi gerek. cünkü ondan önceki geri dönüslerde paralel boyuta gecip orda kaliyodu. yani geri döndügü o cocukluk an\'inda yaptigi degisiklikten sonra,o degisiklige bagli olarak bambaska bi olay örgüsü gelisiyodu. tekrar hapishanedeki an\'a geri dönemez adam.
Yaman Tilki yazdı:bunu ben de söylemiştim sanırsam hehe
pwavfi yazdı:ikincisini izledim yazık ettim hayatımın iki saatine
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir