Forumun son hali ve kullanımı!

Forumun son hali ve kullanımı!

Mesajgönderen u.fuk tarih Prş May 10, 2007 6:00 pm

Göründüğü üzere forum değişti phpBB'ye geçtik ama bu son değişim olucak artık başka bi değişiklik olmayacak sadece önümüzdeki günlerde CP'ye özel bi tema hazırlayıp sunucaz birde yeni modlar eklenicek siteye şimdi gelelim kullanıma.

Forumda kim nerede nasıl göreceğim?
Anasayfada en aşağıda 'Kimler Çevrimiçi' yazan yere tıklarsanız görebilirsiniz.

Örnek;
Resim

Eski sımayliler nerede göremiyorum, banane istiyorum!
Paniğe gerek yok onlarda kayboldmadı 'yeni başlık' yada 'cevap yaz' butonuna tıkladığınızda sol tarafta 'İfadeler' gözüküyor onun aşağısında 'Daha çok ifade görüntüle'ye tıkladığınız zaman eski sımaylilere kavuşabilirsiniz. :-*

Son mesajlar linki nerede?
Anasayada sağ üstte 'Son ziyaretinizden bu yana gönderilen mesajlar' hemen altında iki seçenek daha var onlarıda kullanabilirsiniz.

Şifrem yanlış diyor?
Malesef geçi sırasında şifreleriniz kurtarılamadı bu yüzden şifremi unuttum bağlantısını kullanarak eposta adresinize yeni bir şifre istemelisiniz eğer problem yaşarsanız benimle irtibata geçin (irtibat bilgilerim profilimde yazıyor), bu sorun için üzgünüz.

Malesef silindiler smf'den phpBB2'ye geçiş sırasında şifreleriniz gibi avatarlarınızda silindi bu yüzden 'Profil' ayarlarınızdan avatarlarınızı tekrar yüklemeniz gerekiyor, bu sorun içinde üzgünüz.

şimdilik bu kadar zamanla eklemeler yapılabilir.
Resim
Kullanıcı avatarı
u.fuk
adminiktör

Mesajgönderen yemekyapmayıseverim tarih Prş May 10, 2007 6:10 pm

valla ilkin bi zorlanmıştım ama artık çok ii hatta eniisi bu
eline sağlık..
CANarşi ın the u.k
yemekyapmayıseverim
lalaç

Dön İstek & Şikayet

Kimler çevrimiçi