Kızlar farkına varmıyor

Bana mı sordun? Sen üzülme. Koca şehri bile boğazıma ip geçiripte bekledim. Düş önüme. Yıllarca kin diye, baktıkça büyüyen şeylerden besledim. / dayanamıyorum

Kızlar farkına varmıyor

Mesajgönderen Bakunin tarih Cmt Haz 14, 2008 4:55 pm

''Zaten kolundaki izlere bakılırsa, bu, morfin ya da o türden bir şey olmalı.En azından bir düzine,eskilik derecelerine göre kırmızı kahverengi ya da siyah renkte küçük nokta var kolunda. Buz gibi.. Bir damlacık kan hala derinin üzerinde duruyor. İşte! Alın size on yedi yaşında bir kız. milo venüsünün kollu halini andıran bir vücut yapısı,-belki mişlo venüsünü beğenmiyorsunuzdur, öyleyse eli ayağı düzgün, güzel bir pilici de beğenmiyorsunuz demektir- uylukları, memeleri ve düzinelercesinde bulamadığınız bir vücut güzelliği, Slavlara özgü biraz yassıca ve güzel bir kafası eğik gözleri............................On yedi yaşında nalattığım gibi bir kız ve ne yapıyor, morfin versin diye kendini bir pezevengin iğnelerine bırakıyor..üstelik herif makyajlı! İnanın öyleydi, gözlerimle gördüm. Ah şu kzılar! Hiç bir şeyin farkına varmıyor....'' Boris Vian
Per sanguinem ad libertatem!!!

At the top of my lungs
At the cops in their cars
And the men in their suits.
No, I won't take your hand
And marry the State.
Kullanıcı avatarı
Bakunin
sümüklü

Dön Edebiyat & Altkültür

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir