böyle arkadaşlara sıçiim böyle işe de sıçim sınava da sıçim hocaya da sıçim okula da sıçim popa da popçulara da sıçim utanmadan yanıma gelene de sıçim bana "dost" deyip slm bile vermeyene de sıçim arkamdan işler çevirene de sıçim dedikodumu yapana da sıçim böyle ablaya da sıçim sağlığa da sıçim o öküzlere de sıçim kendini rapçi sanan ve rapi ancak tvde gördüğü ceza klipleriyle sınırlı olan kendine "bilgin" deyip daha felsefenin ne anlama geldiğini bilmeden bize filozofluk yapan oks de gide gide erciş e giden onun sevdiği çocukla çıktım diye beni çekemeyen 15 yaşındaki çirkin, pis ve aptal o.çna da sıçim boş geçen günlere de sıçim PARASIZLIĞın da içine sıçim müdüre de sıçim cem akkaya'ya da sıçim doğan gülhan'a da sıçim gülhan albayrak'a da sıçim davut'a da sıçim uğur'a da sıçim o köpek rahibeye de sıçim ben böyle hayatın içine sıçiiiimmm
gönderen emrecalak tarih Prş Tem 24, 2008 12:58 pm
gösterip de vermeyene sıçıym seviyorm diyip 2 gün sonra ayrılana sıçıyım webcamın flash ına sıçıyım istanblue ya sıçıyım teneke biralara sıçıyım metal tadı geçio. cd rom un düğmesine basıyım üstüne sıçıp geri kapatayım. rapidshare in free kullanıcılarına yaptığı işkenceye sıçıyım hrant dink iyi öldü diyenlerin kulak memelerine sıçıyım. kakam geldi wc ye gidiom..
gönderen vogojin tarih Çrş Eyl 17, 2008 6:35 pm
Allah m tamda buldum dedim yok konunun bi alakası arkadaşalr sıçayım böyle aşkın ta içine parçasının yeni versiyonunu ev diğer parçaların yeni versiyonlarını nerden bulabilirm lütfen yardımcı olun