Forumdakilerin hayvanları

Nerde kaldın? Seni çok bekledim. Ben yıllardan değil, yollardan tekledim. Zehir olsan, bakmadan seçerim. Ben kaşıktan değil, bardaktan içerim. Dayanamıyorum, dayanılmıyor. / dayanamıyorum

Ynt: Forumdakilerin hayvanları

Mesajgönderen JeRfi tarih Cum Nis 13, 2007 6:59 pm

dimi bende fark ettim
Resim
JeRfi
modrüktör

Mesajgönderen HataLı tarih Cum Nis 13, 2007 7:04 pm

Tabe.. Farketiğimi farketmende güzel bişee :D
Resim
Kullanıcı avatarı
HataLı
sümüklü

Mesajgönderen extremo tarih Cum Nis 13, 2007 9:49 pm

köpeğim vardı bi tane nası bi varlıktır 4-5 ayda bir yavruluodu ve 10 dan aşşağı yavruladığını hatırlamam her görüşümde 5-6 erkek köpekle birlikte gezerdi ve dayanamadım atlattık arabaya uzağa bir yere götürüp attık
extremo
sümüklü

Mesajgönderen buttercup tarih Cum Nis 13, 2007 10:24 pm

tashoc yazdı:köpeğim vardı bi tane nası bi varlıktır 4-5 ayda bir yavruluodu ve 10 dan aşşağı yavruladığını hatırlamam her görüşümde 5-6 erkek köpekle birlikte gezerdi ve dayanamadım atlattık arabaya uzağa bir yere götürüp attık

"uzak bi yere götürüp attık" ne demek yahu köpegini mi attin?? ?? ?? ?? ne bu ambalaj kagidi mi cöpe atiyosun ???
buttercup
lalaç

Mesajgönderen call tarih Cum Nis 13, 2007 10:28 pm

bi tane alman kurdum wardı ama öyle böyle değildi bizim peder polisdi bi zamanlar emekli oldu falan filan da bunun emekli olmasına yakın karakola bi tane köpek göndermişler kimse ilgilenmemiş bizimkide elinde bi köpek geldi bir gün neyse 4 yıl kadar baktım daha sonra o oldu bu oldu köpeğe bakamaz oldum belli bi zamandan sonra çok ayak bağı oluyor vermek zorunda kaldım ama verirken de az ağlamadım arkasından.

bu aralar kafaya koydum st.bernard alıcam bitane aklınızda bulunsun yawru istiyorum.
▼▼Patlak▼▼
call
modrüktör

Mesajgönderen inannn3 tarih Cum Nis 13, 2007 10:35 pm

buttercup yazdı:
tashoc yazdı:köpeğim vardı bi tane nası bi varlıktır 4-5 ayda bir yavruluodu ve 10 dan aşşağı yavruladığını hatırlamam her görüşümde 5-6 erkek köpekle birlikte gezerdi ve dayanamadım atlattık arabaya uzağa bir yere götürüp attık

"uzak bi yere götürüp attık" ne demek yahu köpegini mi attin?? ?? ?? ?? ne bu ambalaj kagidi mi cöpe atiyosun ???

biyerden sonra insanlara oyle gelio heralde. :- >:(
benim götüm bu. benim kafam bu. hepsi ortada.. anlamak zor mu?!\'^+%&/()=?***!!!#

Resim
Kullanıcı avatarı
inannn3
lalaç

Mesajgönderen inannn3 tarih Cmt Nis 14, 2007 8:55 am

hemstır al. ben baya bir beslemistim bi aralar. sonra bi arkadasa verdim gozu vardı. öldü ama hayvancagız :\'(
benim götüm bu. benim kafam bu. hepsi ortada.. anlamak zor mu?!\'^+%&/()=?***!!!#

Resim
Kullanıcı avatarı
inannn3
lalaç

Mesajgönderen JeRfi tarih Cmt Nis 14, 2007 4:17 pm

hemstir alirsan sakin benim yaptiim malligi yapipta bi erkek aliyim bi disi yanliz kalmasin deme ben yaptim sahsen cok feci sonuclar elde ediyosun 2 haftada bi cogaliyolar hemde birer birer de degil benimki 6 adet doguruyodu surekli ve heryer hemstir oluyo sonra hic bos durmuyolar resmen
Resim
JeRfi
modrüktör

Mesajgönderen jojobojo tarih Cmt Nis 14, 2007 4:30 pm

way abazalar maşallah diyorum. erkek erkek almakta kötü olur o zaman yaa
http://www.youtube.com/watch?v=UxWYZa0KQrw

sarı mavi yeşil meşil fark etmez aynı yolda yürüyoruz bizz futbol siddettir futbol holiganlıktır futbol adam bıcaklamaktır
Kullanıcı avatarı
jojobojo
lalaç

Mesajgönderen witchdoctor tarih Cmt Nis 14, 2007 5:00 pm

call yazdı:bi tane alman kurdum wardı ama öyle böyle değildi bizim peder polisdi bi zamanlar emekli oldu falan filan da bunun emekli olmasına yakın karakola bi tane köpek göndermişler kimse ilgilenmemiş bizimkide elinde bi köpek geldi bir gün neyse 4 yıl kadar baktım daha sonra o oldu bu oldu köpeğe bakamaz oldum belli bi zamandan sonra çok ayak bağı oluyor vermek zorunda kaldım ama verirken de az ağlamadım arkasından.

bu aralar kafaya koydum st.bernard alıcam bitane aklınızda bulunsun yawru istiyorum.
st bernard al tabi lann..benim bi köpeim vardı st bernard adı da ökkeş ti çoo..k seviyodum onu acaip seviyosum ya...sora bigün yolda ölüsünü gördüm araba ezmişti hayatmda en çok ağladğım zamandı lan :- call sen al adına da ökkeş koy :P
witchdoctor
aga

Mesajgönderen JeRfi tarih Cmt Nis 14, 2007 5:47 pm

en.uzun.nick.benim.ki. yazdı:way abazalar maşallah diyorum. erkek erkek almakta kötü olur o zaman yaa

evet iste illa iki tane alicaksan ikisinide disi alican
Resim
JeRfi
modrüktör

Mesajgönderen inannn3 tarih Cmt Nis 14, 2007 7:22 pm

tek alcan abi. dişi o da. yoksa boku yersin valla ben alırken ole bir mallık yapacaktım adam allahtan soylemisti sadece dişi almıştım ;D

Resim
Kullanıcı avatarı
inannn3
lalaç

Mesajgönderen vanilyalidondurma tarih Cmt Nis 14, 2007 9:58 pm

ejderham vardı öldü.
korkuyorum
vanilyalidondurma
yarbaÅŸ

Mesajgönderen inannn3 tarih Cmt Nis 14, 2007 10:01 pm

dondurma mı yedirdin :P

Resim
Kullanıcı avatarı
inannn3
lalaç

Mesajgönderen yemekyapmayıseverim tarih Cmt Nis 14, 2007 10:03 pm

tavşanım vardı ama annemin en evdiği örtüüsüne işeyince annem birine verdi :\'(
CANarşi ın the u.k
yemekyapmayıseverim
lalaç

ÖncekiSonraki

Dön Boynuzlu Hayvan