tashoc yazdı:köpeğim vardı bi tane nası bi varlıktır 4-5 ayda bir yavruluodu ve 10 dan aşşağı yavruladığını hatırlamam her görüşümde 5-6 erkek köpekle birlikte gezerdi ve dayanamadım atlattık arabaya uzağa bir yere götürüp attık
buttercup yazdı:tashoc yazdı:köpeğim vardı bi tane nası bi varlıktır 4-5 ayda bir yavruluodu ve 10 dan aşşağı yavruladığını hatırlamam her görüşümde 5-6 erkek köpekle birlikte gezerdi ve dayanamadım atlattık arabaya uzağa bir yere götürüp attık
"uzak bi yere götürüp attık" ne demek yahu köpegini mi attin?? ?? ?? ?? ne bu ambalaj kagidi mi cöpe atiyosun
st bernard al tabi lann..benim bi köpeim vardı st bernard adı da ökkeş ti çoo..k seviyodum onu acaip seviyosum ya...sora bigün yolda ölüsünü gördüm araba ezmişti hayatmda en çok ağladğım zamandı lan :- call sen al adına da ökkeş koycall yazdı:bi tane alman kurdum wardı ama öyle böyle değildi bizim peder polisdi bi zamanlar emekli oldu falan filan da bunun emekli olmasına yakın karakola bi tane köpek göndermişler kimse ilgilenmemiş bizimkide elinde bi köpek geldi bir gün neyse 4 yıl kadar baktım daha sonra o oldu bu oldu köpeğe bakamaz oldum belli bi zamandan sonra çok ayak bağı oluyor vermek zorunda kaldım ama verirken de az ağlamadım arkasından.
bu aralar kafaya koydum st.bernard alıcam bitane aklınızda bulunsun yawru istiyorum.
en.uzun.nick.benim.ki. yazdı:way abazalar maşallah diyorum. erkek erkek almakta kötü olur o zaman yaa
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir