Forumdakilerin hayvanları

Nerde kaldın? Seni çok bekledim. Ben yıllardan değil, yollardan tekledim. Zehir olsan, bakmadan seçerim. Ben kaşıktan değil, bardaktan içerim. Dayanamıyorum, dayanılmıyor. / dayanamıyorum

Re: Forumdakilerin hayvanları

Mesajgönderen thor.antikakamikaze tarih Prş Ara 20, 2007 7:48 pm

uuu bizim göydeki evün bi bobicanı var bobisi işte amanın böle mi datlu olunur lam karizmatik yakışıklı koruyucu ... on numara köpek kocaman oldu zöttürü bişi oldu böle... bi sarılıyon on numara yani....adı da süper... kaplumbaam var iki danede bobi ilen bugi bi ara hemstır vardı kardeşim kafesi sallıordu disko disko yaptırıordu hayvana hayvan stresten havlu yiyordu(kardeşim görmesin die üstüne örttüümüz havluyu) onun adı da bobiydi ... hepsi bobi onların yarın başka bi hayvanım olsa ona da bobi derim bobi bobi bobi auzhuahzuha... seviyorum bu ismi ...ahanda köpek bobi::
Resim
erken uyurum/kapımda kilitler/benimkisi paranoya olmaktan öteye gider/helâya gitmem/sakıncali her yer/odamdaki küçük şişe çişim için beni bekler/korkuyorum ben herşeyden/asla tanışmam yeni birisiyle/yetinmeyi bilenlerden sayılırım günden güne.
Kullanıcı avatarı
thor.antikakamikaze
sümüklü

Mesajgönderen ali. tarih Sal Oca 01, 2008 6:11 pm

Resim
Kullanıcı avatarı
ali.
sümüklü

Mesajgönderen Bakunin tarih Pzr Haz 15, 2008 4:32 pm

1 hamster(küçükten başlamak gerekirse)
1 husky
2 kedi
1 kurbağa(aslında henüz kurbağaya dönüşmedi)
bolca yılan ve akrep
Per sanguinem ad libertatem!!!

At the top of my lungs
At the cops in their cars
And the men in their suits.
No, I won't take your hand
And marry the State.
Kullanıcı avatarı
Bakunin
sümüklü

Mesajgönderen eirene tarih Sal Haz 17, 2008 5:48 am

bi kedim vardı.sokakta bulmuştum yavruydu.büyüttüm kaçtı adi hayvan.sonra muhabbet kuşu aldım kaçtı,balık aldım öldü.daha da beslemedim hayvan
eirene
sümüklü

Mesajgönderen emrecalak tarih Prş Tem 24, 2008 1:21 pm

köpeğimz vardı adı jedi idi. çok havlıo die ibine komşular imza topladıydı. kedimiz vardı ççok kafa tikiyiodu bütün gün miyee nmiyeev konuşuodu. muhabbet ediodk bişey diodm oda karşlk miyav diodu. siktirlan diyince kaçıodu arka odaya çok salak ve aynı zmanda çok zekiydi. ve obezdi. 2-3 resmi var işkence yaparkene çektiydim koyayım bi dk.
halledemdim ya. ya işte siyam obez mavi gözlü öyle bişey
emrecalak
sümüklü

Mesajgönderen Pee Umm tarih Pzt Kas 10, 2008 3:01 am

bu pisinin adı nirvana kendisi cok ibne bi kedi benim yediğim herseyöi yer ama ben yemezssem o yiyeceği yemez öle it bi kedi evde yannız kaldysak bana iyi davranır yok evde aileceksek sktr ceker bana öle nalet bi kedi gelir yastığıma yatar kalkmaz it aslında hiç sevmedim bunu ben punky adlı kedimi seviyodum lan neyse
Eklentiler
Goruntu_390.jpg
pisicik
Goruntu_390.jpg (246.33 KiB) 301 kere görüntülendi
Pee Umm
sümüklü

Mesajgönderen punkgd tarih Cmt Kas 15, 2008 9:13 am

o kedinin adını çok tartışmıştınız lan benim hayvanım sensin bu arada :P benimde bir kuşum vardı adı kuştu (çok yaratıcıyım) geçen gee sizlere ömür hayvan bana dayanamadı
punkgd
sümüklü

Mesajgönderen Pee Umm tarih Pzr Kas 16, 2008 11:15 am

lann dayanamadı yazmıssın ya ben dayatamadı okudum ne diyo lan bu diyorum a:D:D :shock:
Pee Umm
sümüklü

Önceki

Dön Boynuzlu Hayvan

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir