forumdaki reklamlar

okulu attım kendimden, bir tekme götüne harcanmak beni bozmaz rahatım yerinde afedersin, ben biraz piçimdir duruma göre değişir ama deli var içimde git burdan / git burdan

forumdaki reklamlar

Mesajgönderen u.fuk tarih Cum May 18, 2007 3:01 am

forumda görmüş olduğunuz reklamları güzel durdukları için koymadık, bildiğiniz gibi sitenin belli bir maliyeti var (bknz: önceki kapanmalar) ve bu maliyeti çıkarmak için siteden belli bir gelir elde etmemiz gerekiyor bunun dışında birde tşört bastırma işi var özetle foruma girdiğiniz zaman gün içinde 2-3 kez reklamlara tıklayabilirseniz sitenin geleceği açısından faydalı bir harekette bulunmuş olursunuz hatırlatıyım dedim.

not: aylık veya haftalık gösterimli reklamda alınabilir foruma böylece tıklamak zorunda kalmazsınız varsa tanıdık eş dost reklam vericek birileri haberdar edin.
Resim
Kullanıcı avatarı
u.fuk
adminiktör

Mesajgönderen S tarih Cum May 18, 2007 10:50 am

Ticarete atılıyos ufaktan =)
S
lalaç

Mesajgönderen yemekyapmayıseverim tarih Cum May 18, 2007 4:06 pm

reklam iidir...aslında reklamlara tıklamak zorunlu flnolsa eğer çok faydası varsa ii olmaz mı? bölebişe yapılabiliyosa
CANarşi ın the u.k
yemekyapmayıseverim
lalaç

Mesajgönderen u.fuk tarih Cum May 18, 2007 5:37 pm

yok öyle olmaz saçma, zaten reklam programınada aykırı içinizden ne kopuyosa tıklarsınız işte günde 2-3 kereden fazla tıklamanında bi faydası yok saymıyo fazlasını.

yukarıda yazdıklarımı kim umursuyosa onlar tıklar zaten. bi ara tşört işi çok konuşuluyodu felan onun hakkında araştırma yaptık en az 50 tane bastırmamız lazım bunun içinde 500 ytl para bulmak gerekiyor önceden insanlardan para toplamak saçma olucağı için bu şekilde birikmesi gerekiyor.

ayrıca bi site masrafları var fazla bişey değil ama, şimdiden birikse iyi olur bi taraflarımız tutuşmasın sonra ha kapandı ha, kapanacak diye.
Resim
Kullanıcı avatarı
u.fuk
adminiktör

Mesajgönderen inannn3 tarih Cum May 18, 2007 5:55 pm

ben reklamlara karşı degilim tıklıyorumda ama bunların sayfaların ustunde, altında veya yanlarında olması taftarıyım. mesajların icinden fırlaması biraz abes..
benim götüm bu. benim kafam bu. hepsi ortada.. anlamak zor mu?!\'^+%&/()=?***!!!#

Resim
Kullanıcı avatarı
inannn3
lalaç

Mesajgönderen u.fuk tarih Cum May 18, 2007 6:00 pm

şu an henüz kendi temamıza sahip olmadığımız için böyle bu durum, yakında değişicek merak etmeyin.
Resim
Kullanıcı avatarı
u.fuk
adminiktör

Mesajgönderen inannn3 tarih Cum May 18, 2007 6:03 pm

o zaman sorun yok ufuk bey saolun.. :)
benim götüm bu. benim kafam bu. hepsi ortada.. anlamak zor mu?!\'^+%&/()=?***!!!#

Resim
Kullanıcı avatarı
inannn3
lalaç

Mesajgönderen jojobojo tarih Cum May 18, 2007 9:00 pm

bi tanesine tıklasak oluyomu yoksa hepsine tıklasak sayılıyomu
http://www.youtube.com/watch?v=UxWYZa0KQrw

sarı mavi yeşil meşil fark etmez aynı yolda yürüyoruz bizz futbol siddettir futbol holiganlıktır futbol adam bıcaklamaktır
Kullanıcı avatarı
jojobojo
lalaç

Mesajgönderen u.fuk tarih Cum May 18, 2007 9:13 pm

bidenem...
Resim
Kullanıcı avatarı
u.fuk
adminiktör

Dön Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir