ek gelir arayanlar

Bir zamanlar ben de çok sevmiştim. Ama zaten unuttum gitti hali. Verdiklerini geri al. İstemiyorum seni. / olmaz olmaz

ek gelir arayanlar

Mesajgönderen pıtt1984 tarih Pzt Ağu 04, 2008 6:50 am

http://www.onlinepara.net

ArkadaÅŸlar,
Türkiyedeki iyi bir üniversiteden iyi bir dereceyle mezun oldum ve tam 6 aydır iş arıyorum. Tam umutlarım tükenmek üzereyken www.onlinepara.net ile tanıştım.

Site şimdiye kadar gördüğüm online para kazanma sitelerinden çok çok farklı. Tamamen home business metodları anlatılan bu site sayesinde artık iş aramıyorum.

Sitede, tüm dünya insanlarının çatır çatır para kazandığı drop shipping sistemi, affiliate pazarlama sistemi ve daha çok çok fazlası anlatılmaktadır.

Sitede anlatılan metodları uygulayabilmeniz için evinizde bir internet bağlantısının olması yeterli.

Bu sitedeki metodların çalışma prensibi internet sayesinde amerikada olmadan amerikalı bir satıcının malını amerikalı veya başka memleketteki alıcılara satmak üzerine kurulmuştur. Yani internetin nimetlerinden sonuna kadar yararlanmak üzerine kurulmuştur.

Site sayesinde özellikle eBay gibi gittigidiyor gibi sitelerden nasıl komisyon karşılığı başkalarının ürünlerini satarak geçimimi sağlayacağımı öğrendim ve çok şaşırdım.

Ayrıca site sayesinde süper bir program olan Build A Nich Store programını tanıma fırsatı buldum. Gerçekten harika bir program. Program size bir online eBay mağazası kuruyor ve eBay da satılan ürünler sizin online mağazanızda listeleniyor. Online mağazanıza gelen birisi eBay a yönlendiriliyor ve siz eBaydan komisyon alıyorsunuz. Bu programın fiyatı kendi orjinal sitesinde 297 dolar olmasına rağmen www.onlinepara.net üzerinden programın orjinal sitesine giderseniz programın fiyatı 99 dolara düşüyor.

Build A Nich Store gibi daha bu sitede bir sürü sistem inceleniyor. Kesinlike incelemeniz gereken bir site.

Şu anda iş aramayı bıraktım ve kendimi tamamen buradan öğrendiğim sistemleri kullanmaya odakladım.

Buradan öğrendiğim sistemleri otomatik çalışır hale getirdikten sonra belki tekrar iş ararım ek gelir olması için.

Araştırmalarıma göre bu site şu anda işsizlerin ve öğrencilerin arasında çok popülermiş.

Size son tavsiyeM sitede anlatılan Drop Shipping sisteminide incelemenizdir. Ben şimdiden bu sstem sayesinde para kazanmaya başladım.

Umarım hepiniz gönlünüzdeki işe biran önce kavuşursunuz. Ama unutmayın zaman akıp gidiyor. Bi taraftanda para kazanmaya bi şekilde başlamak lazım.

NOT: http://www.onlinepara.net in kurucularına binlerce teşekkür ediyorum...
pıtt1984
sümüklü

Dön Eleman Arayanlar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir