buna ne yorum yazcaksınız bakalım

buna ne yorum yazcaksınız bakalım

Mesajgönderen unknown tarih Pzr Oca 06, 2008 9:15 am

amk çok eirenç bi müzik yapıonuzz la!!sadece böğürtüden ibaret olan bu müzik tarzınızın sizi yansıttığına adım gbi eminim hehehhhyyy :lol: :lol:[
unknown
sümüklü

Re: buna ne yorum yazcaksınız bakalım

Mesajgönderen ali. tarih Pzr Oca 06, 2008 8:17 pm

eet biz igrenc müzik dinliyoruz onlarda inreng müzik yapıyo hadi sen git şimdi ismail yk fun sitesine orda takıl burda bizim gibi igrencler war ;)
Kullanıcı avatarı
ali.
sümüklü

Mesajgönderen JeRfi tarih Pzr Oca 06, 2008 9:27 pm

unknown yazdı:amk çok eirenç bi müzik yapıonuzz la!!sadece böğürtüden ibaret olan bu müzik tarzınızın sizi yansıttığına adım gbi eminim hehehhhyyy :lol: :lol:[

arkadasim tabii ki begenmiyosan fikrini soylersin elestirirsin ama "amk çok eirenç bi müzik yapıonuzz la!!sadece böğürtüden ibaret olan bu müzik tarzınızın sizi yansıttığına adım gbi eminim hehehhhyyy :lol: :lol:" gibi bi elestri yapan adamin kalbini kirarim gotunude sikerim elestiriceksen insan gibi elestir muzik hakkinda bi sikimi bilmiyen bi adamin(umarim beni yaniltabilirsin bu konuda) muzik hakkinda herhangi bi elestri yapmaya hakki yoktur bana uymuyo diyebilirsin ama muzigi cok boguruyosunuz diye elestiremezsin ve hepsinden onemlisi zerre kadar begenmesen bile saygi duymak zorundasin ve bu yuzden cumlene "amk çok eirenç bi müzik yapıonuzz la" seklinde baslayamazsin
Resim
JeRfi
modrüktör

Mesajgönderen Children-of-Satan tarih Çrş Oca 09, 2008 3:21 pm

ali. yazdı:eet biz igrenc müzik dinliyoruz onlarda inreng müzik yapıyo hadi sen git şimdi ismail yk fun sitesine orda takıl burda bizim gibi igrencler war ;)

choq haklısın .)
Children-of-Satan
sümüklü

Mesajgönderen Re-ShiT tarih Cum Şub 01, 2008 10:33 pm

unknown yazdı:amk çok eirenç bi müzik yapıonuzz la!!sadece böğürtüden ibaret olan bu müzik tarzınızın sizi yansıttığına adım gbi eminim hehehhhyyy :lol: :lol:[

senin ananı babam bi yerden tanıyomuş kardeş..
Re-ShiT
sümüklü

Dön İstek & Şikayet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir