rizede dünyaya gözlerini açmiş birden kendini samsunda bulmuş muğla falan derken hayattan bezmiş yas 23 üni de elek elek müh okio..8 yillik walla ben uzatmadım ((: ) antepin ilk punk grubunu kurdu kendileri ayni zamanda ilim yayma wakfinda punk üzerine sempozyumlar vererek halkı punk a yöneltmek için uğraşmaktadir tam bir haywansever ve doğa dostu tüm sporlarla ilgilenmekte futbol hariç (; ayrıca atatürk\'ün zeki çevik ve ahlaklısından hoşlanmakta

babyface brad pitt tarzi kadinlara hitap eden bir sima kizlari sever kizlar da onu sever tek gecelik aşkların adamı diildir iki üç gece .kmeden birakmaz ((: gitar çalio bi de grubumu neyi warmiş
EX-PLANE die swöz falan yazio bu zibidiler beste küfte falan yapiolar koymuşlar eve eşek kadar amfii kafa sikiolar antepde punk vokal yapacak adam bulamadiklari için o billur sesiyle vokal yapmakta aynı zamanda ((: müziğin evrenselligine inanmakta kapitalizime karşi dimdik ayakta durmakta vandalizimden hoşlanmakta anarşizmi bir yaşam tarzı olarak görmekte day by day yaşamayi tercih etmekte plan yapmamakta yapanı da sevmemekte olan ben (fefe) zibidiliine destek veren ailesini ve herkesi burdan kucaklar dolusu kucaklyorum ((: